O Europa ma le Iunaite Setete o loʻo taʻimua, ma o le faʻasalalauga o le faʻapipiʻiina o taavale malosi fou ua faʻateleina le lauiloa!

       I lana tusi Understanding the Media: On the Extension of Human Beings, na fautua mai ai le tagata atamai mai Kanata o McLuhan e faapea o faamatalaga anoa moni e le o le anotusi lea e uunaia ai e ala o faasalalauga o taimi eseese tagata, ae o le aufaasālalau lava ia o loo tuputupu pea ma suia.O nei ala fa'asalalau e suia ai le auala tatou te feso'ota'i ai ma maua fa'amatalaga, ma fa'atupuina ai lo tatou lava olaga.

Faatasi ai ma le tai o taimi, ua suia ala o faasalalauga i fafo mai le masani masani i le numera i fafo, ua maua ai le tele o ituaiga ala o faasalalauga eseese.E aofia ai laupapa fa'ailoga numera ma fa'ailoga i fafo, fa'apea fo'i feso'ota'iga mata i faleoloa fa'atau ma nofoaga mo le soifua maloloina.

E le gata i lea, o nisi o faʻasalalauga faʻalauiloa o loʻo faʻaalia.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "moa vevela" i le matata o suʻesuʻega faigata ma tekinolosi: o le televave o le tuputupu aʻe o taavale fou malosi, o le fausiaina o nofoaga faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina o faaputuga ma isi mea tetele ua faʻavavevaveina foi i le auala vave.O le a avea le tu'ufa'atasiga o le fa'aputuga fa'aputu ma fa'asalalauga i fafo e avea ma isi auro auro i totonu o le indu

taumafai?1 fa'aaliga MPLED Fa'atonu fa'aputuga masini fa'asalalauga

O le fa'asalalauina o fa'aputuga fa'asalalauga e tele lona gafatia

I le avea ai o se faʻasalalauga lelei, o le oloa o le tuʻufaʻatasia o le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga faʻapipiʻi ituaiga masini faʻasalalauga i fafo ma le faʻapipiʻiina o le malosi fou e le gata e mafai ona faʻaopoopoina le manuia o le faaputuga eletise, ae faʻavaveina foi le faagasologa o le faʻaogaina o ala o faasalalauga i taulaga.E le gata i lea, o le faʻamatalaga i totonu o faʻasalalauga i fafo e talitonu o le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga faʻapipiʻi o loʻo i ai foʻi le atinaʻe e mafai ona mulimuli mai:

1. Faʻalautele le auala o tupe mama ma faʻaleleia le faʻaogaina o le tau o le faʻaputuina;

I le itu tau tupe, o le faʻataʻitaʻiga o tupe mama o loʻo i ai nei o le faʻapipiʻiina o le faaputuga e matua faigofie lava, toetoe lava faʻalagolago i le totogiina o totogifuapauina o auaunaga, ma o lenei tupe mama e le lelei.E tusa ai ma le faʻatusatusaga o le auʻiliʻiliga faʻataʻitaʻiga a Everbright Securities, faʻatasi ai ma le tau aofaʻi e tasi o le 60000 yuan ma le averesi o le 0.6 yuan i le kilowatt itula o le eletise, pe a fai o le faʻaaogaina o se faaputuga tasi e 5%, o lona uiga, 1.2 itula i le tasi. aso, o le taimi o le toe totogiina o le 60kW DC faʻapipiʻi vave faʻaputuga o le a ave 3.8 tausaga, lea o le a na o le umi pe a faʻaopoopo le tau o le faʻagaioiga ma le tausiga, fanua, fausiaina, lisi, ma isi.E le gata i lea, o tagata faʻaoga e matua maaleale i le tau o le eletise, ma e faigata ona faʻatupuina le tau tele, lea e faʻatapulaʻa ai le avanoa o tupe mama e mafai e pisinisi ona faʻapipiʻi i le totogiina o totogifuapauina o auaunaga.

E pei o Europa ma le Iunaite Setete, o le tuʻufaʻatasia o faʻasalalauga i fafo ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi e mafai ona tuʻuina atu le faʻaogagofie mo tagata faʻatau e aunoa ma se totogi, ina ia tosina mai ai le tele ma sili atu avetaʻavale eletise, faʻaleleia tupe mama a le kamupani e ala i tupe maua faaopoopo na aumaia e le faʻasalalauga, ma foliga. se tulaga manumalo-manumalo lea e mafai ai e nofoaga e molia ai, tagata faʻatau ma tagata faʻasalalauga lona tolu ona manuia mai le tasi i le isi.

2 fa'aaliga MPLED Fa'atonu fa'aputuga masini fa'asalalauga

2. Vaaiga tumau, pa'i sa'o fa'asalalauga ma maualuga le taliaina;

E masani ona fa'apipi'i fa'aputuga fa'atumu i fale faitele (fale faitele, faleoloa fa'atau, pakaga fa'alaua'itele, ma isi) ma pakaga ta'avale po'o nofoaga e fa'atau ai mea i nofoaga e nonofo ai nu'u.Ua mautu le nofoaga.E mafai e tagata e ona igoa ona tuʻuina faʻasalalauga talafeagai e tusa ai ma vaaiga eseese e tuʻuina atu ai le "ola ma le vevela" i le "malulu" faʻaputuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o pou faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le alalafaga e mafai ona vaʻaia pe a savavali tagata i totonu o le faletaavale i lalo o le eleele poʻo isi nofoaga e paka ai taavale, pe latou te o i le fale mai le galuega pe asiasi i aiga ma uo.

I le avea ai o se nofoaga mautu, o le feoai o tagata e le tele naua, ma o ata o tagata e manino, lea e masani lava o se siosiomaga e tutusa le gafatia o le taumafaina, talavou ma matutua.Ona mafai lea e le fa'ailoga ona fa'alauiloa fa'asalalauga fa'atatau mo taumafa a le aiga.

I le avea ai ma fale, o le uiga o le olaga faʻalapotopotoga e matua iloga lava, o lea o le faʻasalalauga i luga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e fai si faauo mo tagata nofoia.I lenei si'osi'omaga, o fa'asalalauga a tagata e ona fa'ailoga e sili atu fo'i ona fa'atuatuaina ma talia e tagata nofomau, ina ia maua ai fa'ai'uga lelei tau maketi.

3 fa'aaliga MPLED Fa'atonu fa'aputuga masini fa'asalalauga

3. Fa'atonuga fa'atekinolosi, faigofie ona mata'ituina ma fa'agaoioia fa'asalalauga;

O le tafe o taimi o loʻo tuleia ai le aufaasālalau i fafo i luma.O faʻasalalauga masani "faʻamatalaga" ua faʻamautu i se tulimanu.I le taimi nei, e sili atu ona iloa e le au faʻailoga le faʻaogaina o maketi o faʻasalalauga i fafo.

I le avea ai o se fa'asalalauga fou, o lo'o fa'atupula'ia fa'asalalauga fa'asalalauga e fa'atatau i le fa'afuainumera.O le lelei o le faʻamalamalamaga maualuga ma le faʻapipiʻiina vave e mafai ona tosina ai tagata faʻaoga e taofi.E maua ai fo'i le fa'aogagofie mo tagata e ona fa'ailoga e mata'ituina fa'amatalaga fa'asalalauga, fa'alelei ma fetu'una'i fa'asalalauga mulimuli ane.

Fale fou mo pisinisi i totonu ma fafo

Fa'aputuga fa'aputuga + fa'asalalauga i fafo

O le fausiaina o nofoaga e faʻaaogaina ai tupe i Polani ma Croatia o loʻo i ai pea i lona amataga.Ua tu'uina atu e le ChargeEuropa le tautua tau ta'avale eletise mo ta'avale ta'avale eletise i atunu'u uma e lua, fausia fa'asalalauga fa'atekinolosi i fafo i nofoaga tetele eseese, ma lagolagoina le fa'agaioia o nofoaga e fa'atauina ai ma tupe maua fa'asalalauga.

O le Volta Industries, o se kamupani eletise o loʻo faʻapipiʻiina le fesoʻotaʻiga o loʻo lisiina i le New York Stock Exchange, o loʻo faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga pisinisi e mafai e avetaʻavale ona faʻaogaina a latou faʻaputuga i fafo atu o faleoloa ma supamaketi maualuga mo le totogiina e aunoa ma se totogi, ma lona faʻaogaina. tupe maua e faalagolago i luga o le 55 inisi faaeletonika faʻaali lau faʻapipiʻi i luga o le faʻaputuina o loʻo molia.

Afai e te fiafia i le galuega faʻasalalau faʻasalalauga i fafo o le faʻapipiʻiina o faʻaaliga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le MPledLe Ta'ita'i o le LED Fa'aali One Stop Solution Provider.


Taimi meli: Sep-30-2022