O le a le fa'aaliga COB ma le GOB LED?

GOB taʻitaʻia faʻaaliga

O le a le GOB LED fa'aaliga?
GOB o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laupapa e maua ai le maualuga o le puipuiga o le faʻaaliga o le LED, o se tekinolosi fou, e tutusa ma le afifiina o module.O loʻo galue ma le faʻaaliga atoa module (eg 250 * 250mm) e ala i le ufiufi o le PCB laupapa luga o le module ma pateni kelu manino i luga o lea na soldered le faitau afe o moli SMD ma mulimuli ane maua le module i luga o lona faʻapitoa talipupuni.

 

O lo'o i ai se fa'aaliga sili ona puipuia o le fa'aaliga o le LED e fa'amaufa'ailogaina (anti-collision), fa'amaonia le pefu, fa'asusu, fa'asusu, fa'amaoniga o le UV, ma e leai ni a'afiaga leaga i le fa'amama'i o le vevela ma le pa'u o le susulu.O su'esu'ega malosi mo se taimi umi ua fa'aalia ai e fesoasoani le kelu fa'aola e fa'ate'a le vevela, ma fa'alautele ai lona ola.

O le a le fa'aaliga COB LED?

O le COB o loʻo i luga o le laupapa, o se tekinolosi faʻapipiʻi eseʻese, o meataalo uma e tuʻufaʻatasia saʻo ma faʻapipiʻiina i luga o se laupapa PCB faʻapitoa, ma o le tekonolosi faʻapipiʻi matou te taʻua o le tuʻufaʻatasia lea o le tolu RGB taʻitaʻia meataalo i totonu o se SMD afifi eletise, e maua ai se tasi. SMD diode.

I luga ole laiga, o le COB e foliga tutusa ma le GOB faʻaaliga tekonolosi, ae o loʻo i ai se talaʻaga umi ma talu ai nei na faʻaaogaina i oloa faʻalauiloa mai nisi o gaosiga tetele.

O le va'aiga lautele o le va'aiga, maualuga lanu lanu, maualuga fa'atusatusaga fa'atusatusa, maualuga le malosi o le malosi, ma isi o uiga tutusa e pei o tekinolosi fa'a LED masani.O le mea pito sili ona taua o le faʻaaogaina lea o le COB e maua ai le maualuga o le puipuiga, e pei o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, susu ma le pefu teteʻe, i se faapuupuuga, maualuga atu le faʻaogaina o le siosiomaga, o lenei Nanoshi taʻitaʻia le faʻaogaina o tekonolosi e ausia ai le puipuiga o pixel-level.

MPLED GOB taʻitaʻia faʻaaliga

E manino lava, o le COB tekinolosi o le a maua foi le maualuga o le puipuiga faʻaalia e pei o le GOB.I le faʻaopoopoga i le tau, e iai foʻi aʻafiaga a le COB i le galu ma le vaeluaga o lanu ma le pikiina o tupe meataalo uma i luga o le laupapa, lea e faigata ai ona maua le tutusa lanu atoatoa mo le faʻaaliga atoa.Ae ui i lea, e mafai e le GOB ona ausia le tutusa lanu lelei ona o modules e gaosia ma faʻataʻitaʻiina i le auala masani e pei o modules masani aʻo leʻi faʻapipiʻi faʻapitoa.Ole tausiga ole COB ose fa'afitauli fa'anatinati e fo'ia.

Ma lana lava Delta-faʻaleleia COB tekinolosi, lea e maua ai le susulu maualuga mo faʻaaliga lelei o le pitch LED, faʻatolu taimi o le tele o faʻaaliga faʻaalia o le LED (e oʻo atu i le 3000Nits).E fa'aogaina la'ei la'ititi e ala i le tu'uina o la'ei la'ititi mumu, lanu meamata ma le lanumoana monochromatic i luga o le laupapa.

Ona o le laʻititi laʻititi o le COB LED faʻaaliga, e leai se lautele o LED taʻitasi.O le mea lea e faigofie ai le gaosiga ma taugofie.O lo'o fa'aalia e le COB le fa'amaualuga i le fa'afefeteina o le vevela o le afifiina maualuga.


Taimi meli: Apr-29-2022